ПРАТ «СУПУТНИК»

Код за ЄДРПОУ: 14312944
Телефон: (061) 216-02-57
Юридична адреса: 69076 Запоріжжя, вул. Новобудов, 9
 

Особлива інформація на 09.09.2013

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата прийняття рішення

Зміни (призначено чи звільнено)

Посада*

Прізвище, і'мя, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи

Паспортні дані фізичної особи (серія, номер, дата видачі, орган, який видав)** або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи

Володіє часткою у статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

д/нЗвільненоКеруючий санацієюКоршун Владислав Володимировичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Керуючий санацією Коршун Владислав Володимирович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) звільнена з посади 09.09.2013; частка у статутному капіталі емітента, належна особі - 0%; на посаді особа перебувала 2 роки; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Орган, що прийняв рішення про звільнення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: з огляду на прийняте загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник" рішення про обрання Генерального директра товариства; підстави: у зв'язку з прийнятим рішенням загальними зборами товариства. Замість звільненої посадової особи призначено генерального директора.
д/нПризначеноГенеральний директорШевченко Олександр Миколайовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа Генеральний директор Шевченко Олександр Миколайович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: майстер дільниці, начальник відділу капітального будівництва, заступник директора з капітального будівництва; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: за рішенням загальних зборів акціонерів; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р.
д/нПризначеночлен наглядової радиТовариство з обмеженою відповідальністю «Терра-Форум»д/н, 36911830, д/н33.2
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Товариство з обмеженою відповідальністю «Терра-Форум» (код за ЄДРПОУ 36911830) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 7308010 акціями, що складає 33,2% статутного капіталу емітента; інформація щодо попередніх посад та непогашених судимостей не наводиться оскільки призначена особа є юридичною. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..
д/нПризначеночлен наглядової радиТовариство з обмеженою відповідальністю «Запорізький завод кольорових металів»д/н, 36911851, д/н1
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Товариство з обмеженою відповідальністю «Запорізький завод кольорових металів» (код за ЄДРПОУ 36911851) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 220040 акціями, що складає 1% статутного капіталу емітента; інформація щодо попередніх посад та непогашених судимостей не наводиться оскільки призначена особа є юридичною. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..
д/нПризначеночлен наглядової радиКомпанія «Гонфілія трейдінг лімітед»д/н, HE 155770, д/н53.252
Зміст інформації:
Посадова особа член наглядової ради Компанія «Гонфілія трейдінг лімітед», Республіка Кіпр (реєстраційний номер HE 155770) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 11717460 акціями, що складає 53,2515% статутного капіталу емітента; інформація щодо попередніх посад та непогашених судимостей не наводиться оскільки призначена особа є юридичною. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..
д/нПризначеночлен ревізіної комісії Байрачна Наталія Миколаївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член ревізіної комісії Байрачна Наталія Миколаївна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: бухгалтер, головний бухгалтер; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..
д/нПризначеночлен ревізіної комісіїСимоненко Лариса Миколаївнад/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член ревізіної комісії Симоненко Лариса Миколаївна (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: бухгалтер, заступник головного бухгалтера; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..
д/нПризначеночлен ревізіної комісіїФіліпських Борис Анатолійовичд/н, д/н, д/н0
Зміст інформації:
Посадова особа член ревізіної комісії Філіпських Борис Анатолійович (фізична особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) призначена на посаду 09.09.2013; володіє 0 акціями, що складає 0% статутного капіталу емітента; посади, які особа обіймала протягом своєї діяльності: оперативний працівник органів МВС, начальник служби безпеки; непогашених судимостей за корисливі та посадові злочини не має. Строк, на який призначено особу: 3 роки. Орган, що прийняв рішення про призначення - Загальні збори акціонерів ПАТ "Супутник", причина прийняття цього рішення: обрання загальними зборами акціонерів ПАТ "Супутник"; підстави: протокол загальних зборів акціонерів від 09.09.2013р..

* Окремо вказуються особи, які звільняються та призначаються на кожну посаду.

** Зазначається у разі надання згоди фізичної особи на розкриття паспортних даних.

( Додаток 6 в редакції Рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку N 1355 від 30.10.2009 )